De 5 eigenschappen van Lonneke als dagvoorzitter

Een congres of bijeenkomst kan vaak een dagvoorzitter gebruiken. Iemand die de tijd bewaakt, de verschillende onderdelen op elkaar aan laat sluiten en iemand die zorgt dat de dag soepel verloopt. Met de juiste voorbereiding kan de dagvoorzitter een hoop zorgen uit handen nemen, waardoor jij optimaal kan genieten van jouw dag.  

De keuze in dagvoorzitters is groot! Ga je voor een bekende Nederlander? Of wil je graag een vrouw op het podium? Ga je voor iemand met veel ervaring? Of kies je op basis van je gevoel? 

Als je kiest voor Lonneke van Dasler krijg je in ieder geval veel energie en enthousiasme op jouw congres. Op het podium komt ze natuurlijk over en dat geeft een ontspannen sfeer. We geven je alvast 5 punten die Lonneke als dagvoorzitter typeren:

Enthousiasme
Niets is zo aanstekelijk als oprecht enthousiasme. De energie die daaruit voortkomt is niet te missen. Natuurlijk gaat voor een groep gaan staan altijd gepaard met een stukje gezonde spanning, maar dit is heerlijk zolang de spanning een resultaat is van passie om te shinen!

Aandacht
Persoonlijke en oprechte aandacht in de samenwerking. Bij het organiseren van een dag komt behoorlijk wat kijken. Hoe fijn is het als bepaalde zorgen weggenomen kunnen worden door snel te schakelen. Korte lijnen en optimale bereikbaarheid, dat is gewoon zoals het hoort in de ogen van Lonneke.

creme

Humor
Humor is een krachtige eigenschap. Humor zorgt voor verbinding en humor helpt relativeren. Een gezonde dosis humor is daarom onmisbaar op jouw congres en een van de eigenschappen die Lonneke typeren.

Verbinding
Met het enthousiasme, de aandacht en de humor maakt een dagvoorzitter verbinding met zijn of haar publiek. Deze verbinding moet natuurlijk zijn, niet geacteerd. De verbinding zorgt ook voor openheid. Het publiek durft sneller een mening te geven en vragen en antwoorden worden ook natuurlijker gepresenteerd. De verbinding staat vanaf een eerste ontmoeting tot lang daarna.

Oplossingsgericht
Je gaat er vanuit dat alles gaat zoals gepland, maar je kan altijd voor een verrassing komen te staan. Met Lonneke als dagvoorzitter heb je iemand die meedenkt en snel is in het vinden van oplossingen. Ze blijft kalm, wat zorgt voor rust en vertrouwen.

Benieuwd geworden wat Lonneke voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Rene Hooftman

Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar (de 4e dinsdag van september) van Vanbreda Risk & Benefits de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Ik kan Lonneke van harte aanbevelen om op te treden als dagvoorzitter. Het is werkelijk een plezier om met Lonneke samen te werken, zij is niet bang om vanuit haar ervaring en kracht advies te geven over bijvoorbeeld de context van een seminar.

René Hoofdman – Vanbreda Risk & Benefits

Call Now Button