"Spoedcursus Geluk"

Wil jij ook gelukkig zijn? Minder piekeren? Minder stress ervaren? Wie niet?! Tijdens de Spoedcursus Geluk gaat Lonneke in op de onderwerpen stress, burn-out, geluk en verandering. Ze laat haar publiek achter met frisse moed en praktische tips.

blauw

Lonneke van Dasler combineert inhoud met  persoonlijke ervaring. Op een luchtige en vrolijke wijze brengt ze een aantal aspecten onder de aandacht die inzicht geven in het volgen van je intuïtie. Ze geeft voorbeelden en praktische handvaten om te gebruiken in het dagelijkse leven.

“De Spoedcursus Geluk is enorm leuk om te geven! Er zit humor en vrolijkheid in. Daarnaast een aantal handige tips waar het publiek direct mee aan de slag kan. Ik hoop de mensen te raken en naar huis te sturen met stof tot nadenken en een glimlach op hun gezicht!”

Tijdens de Spoedcursus Geluk stelt Lonneke drie vragen aan haar publiek: Waar sta je voor? Waar wordt je gelukkig van? En wat wil je veranderen? De presentatie bevat voorbeelden, veel beeldmateriaal en interactie

Lonneke inspireert, motiveert en stimuleert haar publiek door haar authentieke energie en enthousiasme. Door briefing en afstemming past ze haar speech aan op de gelegenheid. 

Lees meer over Lonneke in het nieuwsoverzicht of hier

Rene Hooftman

Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar (de 4e dinsdag van september) van Vanbreda Risk & Benefits een zeer inspirerende keynote speech gegeven met hierin een spoedcursus geluk. Haar keynote speech heeft zij fantastisch gedaan! Wij als organisatie, maar ook de deelnemers, zijn lovend over haar geweldige manier van presenteren.

René Hooftman – Vanbreda Risk & Benefits