Trots op Out of the Das

Lach muur

Lonneke is 29 jaar. In 2013 rondde ze haar HBO studie Facility Management af en begon ze haar management traineeship. Na twee jaar intensief leren en trainen bleef ze bij de organisatie als rayonmanager in de schoonmaakbranche. In 2016 begon ze haar zoektocht om erachter te komen wat echt bij haar paste. Bij een congres- en organisatiebureau ontwikkelde zij zich achter de schermen.

Medio 2018 is zij haar eigen weg ingeslagen als ondernemer, spreker, trainer en dagvoorzitter. Ze breidt haar kennis steeds verder uit en gaat in 2019 ook aan de slag als paardencoach

Lonneke: “Als je een groot deel van je tijd bezig kan zijn met dingen waar je energie van krijgt, dan ga je stralen! En of je wilt of niet, dit heeft een positief effect op je omgeving! Out of the Das is voor mij echt een droom. Dit geeft me de kans om mijn kracht in te zetten voor een ander!”

In haar keynote speech spreekt ze over Geluk, waarbij ze begint met haar persoonlijke verhaal over haar burn-out: “Oei, zeggen mensen vaak tegen mij, wat een zwaar onderwerp. Maar dat vind ik niet. Je kan het zo groot en moeilijk maken als je zelf wilt. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Die ervaring combineer ik met humor. Het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn.”

Humor is ook in haar trainingen belangrijk. “Samen lachen is een van de krachtigste – en tevens mijn favoriete –  verbindingsfactoren”, aldus Lonneke. Ze had daarbij een goed voorbeeld aan Filosoof en Caberetier, Paul Smit, van wie ze een jaar het management deed. 

In opdracht van Paul geeft Lonneke ook de training ’12 principes van verandering’. Die sluit volgens haar naadloos aan op haar keynote speech: “Als je hebt bedacht wat je gelukkig maakt, dan kan het zijn dat je bepaald gedrag van jezelf wilt veranderen. Dit is best lastig, maar niet als je deze brain-hacks kent!” 

Naast de keynote en training heeft Lonneke nog veel meer te bieden. Zo heeft ze met een sportinstructeur een programma ontwikkeld waar mentaal en lichamelijk fit elkaar ontmoeten. En met collega en vriendin Tenne von Nordheim geeft ze paardencoaching. “Paardrijden is van jongs af aan mijn passie. Mijn samenwerking met Tenne is dan ook heel natuurlijk ontstaan. Ik hou van haar aanpak. Geen zweverig gedoe, maar doelgericht en heldere resultaten. Deze ervaring gun ik iedereen!”

Benieuwd geworden? Kom met Lonneke in contact en stel je vraag!

Call Now Button