Het is weer tijd voor het organiseren van de volgende  teambuilding activiteit of teamuitje! Wat gaan jullie dit keer doen? Waar gaan jullie heen? Of blijven jullie dit keer makkelijk op kantoor? 

Het aanbod voor workshops of teambuilding activiteiten op locatie wordt steeds groter. Activiteiten organisaties komen met alle mogelijke materialen en middelen jullie kant op. Het kan zo groot en spectaculair als je zelf wilt. Maar hoe weet je wat voor jou het beste is? 

kantoor

Tips voor het vinden van een workshop die bij jullie dag past: 

  • Bepaal je doel! Wat wil je dat de deelnemers tegen elkaar zeggen als ze naar huis gaan? Wat is er binnen jullie team nog nodig? Wanneer zijn jullie tevreden? 

  • Bepaal je budget! Workshops komen in iedere prijscategorie. Maar hoeveel hebben jullie er voor over? Gaan jullie ook nog wat leuks (niet inhoudelijks) doen? Of moet er nog rekening gehouden worden met een etentje? 

  • Bepaal je partij! Wanneer je doel en budget helder hebt, kan je eens rond gaan bellen. Spreekt de site je aan? Kan de partij wat met je doel? En heb je er een goed gevoel bij? Uiteindelijk draagt het enthousiasme van de uitvoerende partij bij aan het succes van de workshop! 

Zelf vind ik de fun-factor van groot belang. Humor verbindt. Het bij elkaar zijn en iets anders doen dan anders maakt een team sterker op meerdere fronten. Daarnaast is het goed om stil te staan bij de overeenkomst tussen de workshop en het dagelijkse werk van de deelnemers. Je leert altijd wat, maar wat neem je mee naar morgen? De juiste balans tussen inhoud en plezier, daar streef ik naar! 

Categorieën: Workshops

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button